Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حمید محمدی در نشست خبری با اصحاب رسانه همزمان با پایان موسم حج ۹۷ در گزارشی از نحوه عملکرد حج تمتع امسال افزود: در حج امسال ۸۶ هزار نفر در قالب ۵۸۸ کاروان به حج مشرف شدند و آخرین پرواز حجاج ایرانی صبح امروز ساعت ۵ صبح به وطن بازگشت، یکی از مطالبات اصلی ما امنیت حجاج بود و وقتی خود عربستان متعهد به تأمین امنیت است نباید اتفاقی بیافتد و خوشحال هستیم که امسال هیچ اتفاقی رخ نداد و گزارشی هم ارسال نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حدود ۱۲ درصد زائران بیش از ۷۰ سال سن داشته اند، گفت: امنیت و آسایش حجاج نخستین و مهمترین مسأله‌ای بود که به آن توجه داشتیم، همکاری تمامی دستگاه ها، همراهی و همدلی آنان کمک بسزایی در اجرای برنامه‌های ما داشت.

محمدی با اشاره به اینکه تعداد بیماران امسال نسبت به پارسال بسیار کاهش داشته است، افزود: امسال تعداد بیماران و فوتی‌ها بسیار کم بود به گونه‌ای که پارسال ۳۳ نفر و امسال ۱۰ نفر فوتی داشتیم که نشانگر رعایت نکات پزشکی است.

رئیس سازمان حج و زیارت در پاسخ به سؤال خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما مبنی بر اینکه سفر عمره از چه زمانی در دستور کار قرار می‌گیرد، گفت: نمی‌توان حج را با عمره مقایسه کرد، حج فریضه واجب است که باید انجام شود، ما در حج نگرانی‌هایی داشتیم که در مذاکرات طولانی با عربستان به نتیجه رسیدیم، سعودی‌ها دو سال است که بند‌های مورد توافق از جمله تأمین امنیت، عزت و کرامت زائران را اجرا می‌کنند، اما درباره عمره این طور نیست.

محمدی با اشاره به اینکه ایران برای اطمینان پیدا کردن از تحقق مطالبات خود به ویژه در حوزه کنسولی و تأمین امنیت زائران در عربستان همزمان با حج امسال، پیش‌نویس عمره را به سعودی‌ها تحویل داد، اما اگر این کشور ساز و کاری را مشخص نکند، نمی‌توان عمره را اجرا کرد، افزود: اکنون رابطه دوجانبه‌ای بین ایران و عربستان وجود ندارد که این امر به نتیجه رساندن عمره را سخت می‌کند هر چند که هنوز نمی‌توان با قطعیت درباره سرانجام عمره سخن گفت، اما شرایط کنونی عربستان برای اعزام زائران ایرانی به عمره مهیا نیست.

همچنین وی درباره هزینه حج ۹۸ با توجه به نوسانات بازار ارز گفت: نوسانات ارز تفاوت فاحشی را در قیمت حج آینده ایجاد خواهد کرد، هر حاجی به طور میانگین ۳ هزار و ۳۰۰ تا ۳ هزار و ۵۰۰ دلار هزینه ارزی در سفر حج دارد، امسال با توجه به تأمین ارز مورد نیاز حج در اسفند به نرخ ۳ هزار و ۹۰۰ تومان قیمت حج افزایش زیادی نداشت، اما اگر سال آینده با همین نوسانات و به نرخ ارز ثانویه قیمت‌ها محاسبه شود، تفاوت زیادی را شاهد خواهیم بود، البته باید منتظر بمانیم ببینیم چه عددی در بازار ثانویه تعیین می‌شود.

رئیس سازمان حج و زیارت در این نشست درباره هزینه سفر اربعین با توجه به تفاوت قیمت ارز افزود: قرار است با هماهنگی ستاد اربعین و بانک مرکزی ارز مورد نیاز روادید عراق (به میزان ۴۱ دلار) از طریق سامانه نیما تأمین شود و هر قیمتی که سامانه «نیما» ارائه کند ما همان قیمت را برای عتبات در نظر خواهیم گرفت.

محمدی همچنین گفت: سامانه «سماح» برای ثبت نام سفر اربعین طراحی و تنظیم شده است و مشکلی برای محاسبات وجود ندارد.

رئیس سازمان حج و زیارت درباره برگزاری دوباره سفر‌های سوریه نیز افزود: مدتی است این موضوع مطرح شده است و ما هم مترصد فرصتی هستیم، اما مبنای اعزام تأمین امنیت است، باید در این زمینه اطمینان کامل پیدا کنیم. هر وقت اعتماد به تأمین امنیت ایجاد شد، اقدام می‌کنیم.

رئیس سازمان حج و زیارت در خصوص به کارگیری نیرو‌های جوان در حج امسال نیز گفت: حدود ۶۰ هزار نفر در سازمان حج مشغول به فعالیت هستند و ما برای استفاده بهتر از نیرو‌های جوان؛ تلفیقی از نیروی جوان و با تجربه را به کار گرفتیم، خوشبختانه امسال این فرآیند جوابگو بود و توانستیم بهره لازم را از نیرو‌ها ببریم و مردم هم راضی بودند.

وی همچنین در پاسخ به سؤال دیگری در خصوص سرنوشت ۱۱ تن از زائران شهید فاجعه منا که پس از نمونه گیری DNA همچنان مجهول‌الهویه در عربستان به خاک سپرده شده اند، افزود: امسال ۱۱ تن از خانواده‌های شهدای منا همزمان با موسم حج برای انجام آزمایش DNA به عربستان اعزام شدند، اما متأسفانه دولت این کشور از ابتدای ماه محرم تعطیل است، بنابراین اعلام نتیجه این آزمایش‌ها را به پس از تعطیلات موکول کرده‌اند.

محمدی گفت: البته عده‌ای از خانواده این شهدا، در موسم حج پارسال نیز به عربستان اعزام شدند، اما برای اطمینان خاطر و انجام دوباره آزمایش‌ها نفر دومی از آن خانواده امسال نیز اعزام شد.

وی با اشاره به پیگیری پرونده‌های منا و مسجدالحرام در مذاکره‌های متعدد با مسؤولان عربستان افزود: پاسخ سعودی‌ها همچنان مثل گذشته است؛ درباره منا می‌گویند، کمیته‌ای که تشکیل شده باید به نتیجه برسد و اعلام کردند موضوع (غرامت) مسجدالحرام در حال اجراست.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: محاسبه هزینه کربلا اربعین ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۴۹۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد

رئیس سازمان غذا و دارو درباره روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب‌العلاج توضیح داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی غذا و دارو، سید حیدر محمدی در خصوص تأمین داروی بیماران تالاسمی اظهار کرد: چند سالی است که با مشارکت انجمن تالاسمی و متخصصین خون و آنکولوژی روند تأمین داروی این بیماران با استفاده از داروهای تولید داخل بهبود یافته است.

وی با اشاره به اینکه تمامی داروهای بیماران تالاسمی در کشور تولید می‌شود، افزود: با توجه به تقاضای برخی بیماران و تفاوت اثربخشی روی آنها، بخشی از سهمیه تأمین داروی این بیماران از مسیر واردات صورت می‌گیرد.

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ میزان داروهای وارداتی بیماران تالاسمی افزایش چشمگیری داشت که با تلاش بانک مرکزی و تأمین ارز، تأمین دارو نیز انجام شد؛ امسال نیز امیدواریم که با کمک بانک مرکزی و تأمین ارز مورد نیاز، داروی این بیماران را تأمین کنیم.

وی با اشاره به اینکه میزان تولید و واردات داروی بیماران تالاسمی رشد خوبی داشته است، گفت: بخشی از هزینه‌های داروی این بیماران توسط بیمه سلامت و صندوق بیماران صعب‌العلاج تقبل می‌شود تا بیماران دغدغه‌ای برای تأمین دارو نداشته باشند.

محمدی با بیان اینکه هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود، اضافه کرد: برخی از شرکت‌های خارجی به بهانه تحریم، از فروش دارو به ایران ممانعت می‌کنند، که دلیل برخی کمبودهای مقطعی همین محدودیت‌های بین‌المللی است. در سازمان غذا و دارو به صورت مستمر هر مسیری را برای تأمین داروی بیماران سپری کرده و تلاش می‌کنیم در حد نیاز افرادی که نسبت به داروی داخلی حساسیت دارند به داروی وارداتی نیز دسترسی داشته باشند.

وی در خصوص تأمین داروی بیماران خاص اظهار کرد: داروی بیماران خاص به صورت مستمر تأمین می‌شود، اما داروی بیماران نادر داروهایی هستند که بعضاً هزینه‌اثربخشی آنها به اثبات نرسیده است و ممکن است خود کشور تولیدکننده نیز در حال بررسی هزینه اثربخشی آن باشد؛ بنابراین هزینه اثربخشی دارو قبل از ورود به کشور باید بررسی شود. عمده داروی بیماران خاص در کشور تولید می‌شود، اما ممکن است در مورد برخی کمبودها بحث تولید داخل و نمونه خارجی مطرح باشد که طبیعتاً مکلف هستیم داروهایی که دارای مشابه تولید داخل هستند و اثربخشی آنها به اثبات رسیده را مورد حمایت قرار دهیم، اما در صورتی که اثبات شود نمونه داخلی روی بیمار اثرگذار نیست سهم کمی از بازار از طریق واردات تأمین می‌شود.

کد خبر 751461

دیگر خبرها

  • ۵ هزار میلیارد تومان در حوزه راه‌های ایلام هزینه شد
  • ۴۰۰ میلیارد تومان برای ساماندهی پایانه برکت مهران هزینه شد
  • آغاز پروازهای حج تمتع از ۲۴ اردیبهشت‌ماه
  • اعلام تعرفه‌های تخفیفی ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۳
  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • هدیه جالب عربستان به زائران حج امسال
  • هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود
  • برای خرید؛ قیمت هر شاخه میلگرد ساده را چگونه محاسبه کنیم؟
  • ارز مسافرتی زائران اربعین پیش بینی شده است
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی